UNICONTA

Hvad er Uniconta?

Uniconta er et komplet og moderne ERP system, udviklet af Erik Damgaard, der holder styr på alt fra regnskab, økonomi, debitor, kreditor, CRM, lager, logistik, projekter, anlæg og produktionsstyklister, og hjælper din virksomhed til at blive digital. Det er gearet til at følge din virksomhed, uanset om der er tale om simpel bogføring og fakturering til kompleks styring af en international virksomhed.

Med Uniconta er du klar til at håndtere kravene omkring digitalisering af bilag og arbejdsprocesser. 

Prøv Uniconta gratis

Ring eller skriv til os, så hjælper vi dig igang!
Tlf.: 70 60 30 01
Mail: kontakt@unifekto.dk

Hvorfor Uniconta?

Tilpas Uniconta til lige præcis dine behov

Selvom Uniconta er et standard økonomisystem, er det fleksibelt opbygget, så du selv kan tilpasse løsningen med egne felter, kartoteker og skærmbilleder. Det betyder, at du ikke er afhængig af, at dine ønsker til ændringer skal passe sammen med andre virksomheder.

Erik Damgaards programmer har altid været kendetegnet ved en veludbygget værktøjskasse. Uniconta er ingen undtagelse.

Digitalisér dit bilagsflow med Uniconta

Uniconta digitaliserer dit bilags- og dokumentflow. Du kan sende dine bilag eller dokumenter med notater direkte ind i Uniconta fra mobil, e-mail, den gratis Uniconta Upload App eller lokal-arkiv med træk-og-slip.

Så følger bilaget med hele vejen rundt i systemet og kan altid findes frem lynhurtigt. Så er alt samlet ét sted, så du altid på pc, web eller mobil har adgang til dit økonomisystem, dine data og alle dine bilag uanset hvor du er, og din revisor kan selvfølgelig til enhver tid få adgang til dit regnskab.

Økonomi

Bogføring, rapportering og overvågning af virksomhedens økonomi.

Uniconta har muligheder for at styre økonomien i hele virksomheden.

Salg

Samlet overblik over kunder og ordrer med betalingsinformationer, rabataftaler m.m.

Salg fra start til slut håndteres nemt i Uniconta, og med mange muligheder for overblik.

Lager

Her oprettes varer og ydelser med varenummer, tekst og priser.

Logistik omfatter både økonomisk og fysiske lagerstyring .

Apacta

Uniconta kan integreres med håndværker systemet Apacta. Der kan overføres projekter, fakturer, timer og materialer fra Apacta, således det økonomiske kan styres i Uniconta.

Unipedia

Her finder du hjælp og vejledning til de enkelte moduler og værktøjer i Uniconta.

Som tillæg til artikler i Unipedia findes også et videobibliotek hvor der kan findes alverdens viden inden for alle moduler i Uniconta.

Konvertering fra C5 til Uniconta

Uniconta har udviklet et gratis konverteringsværktøj, der gør det sikkert og nemt at skifte og konvertere fra andre økonomisystemer som f.eks. Microsoft Dynamics C5, e-conomic, NAV eller eCtrl/Axapta.